Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.


Crematie in crematorium in Emmen

In de aula van het crematorium in Emmen zijn 130 zitplaatsen en nog 75 staanplaatsen. Voor een intiem afscheid, waar maximaal 19 personen bij aanwezig zijn, kan ook de familiekamer gebruikt worden. Alle faciliteiten voor sprekers, muziek en beeld zijn aanwezig. De condoleanceruimte in het crematorium in Emmen kan niet alleen voor na de plechtigheid gebruikt worden, maar is ook voor maximaal 70 personen voor een meer informele plechtigheid geschikt. Alles kan naar uw wens geregeld worden.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Emmen

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Emmen zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Passend, persoonlijk afscheid in crematorium Emmen

Niet alleen kan in het crematorium in Emmen met de ruimtes flexibel worden omgesprongen, ook met de mogelijkheden voor beeld en geluid. Om een afscheid persoonlijk te maken, is het prettig om een of meerdere sprekers over het leven van de overledene te laten vertellen. Muziek naar de smaak van de overledene, of passend bij de eventuele beelden die getoond worden. Wij zorgen dat alles voor u naar wens is in het crematorium in Emmen. Er zijn veel manieren of rituelen die het leven van een dierbare heel dichtbij laten zijn. Herinneringen die helen in deze periode van verdriet.

Herinneren en herdenken in crematorium Emmen

Vaak is het prettig om na de plechtigheid de gelegenheid te hebben de naasten te condoleren. Daarbij is het mogelijk om de aanwezigen een hapje of een drankje aan te bieden. Dat kan variƫren van koffie met cake, of een goed glas wijn met iets hartigs. Of zo uitgebreid als u het zelf wilt mogelijk. Alles is bespreekbaar bij het crematorium in Emmen, maar kijkt u even in het pakket van uw keuze wat is inbegrepen en wat niet. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Uiteraard kunt u met uw uitvaartleider van Uitvaart24 alles bespreken.

  • Crematorium Emmen - Foto 1
  • Crematorium Emmen - Foto 2
  • Crematorium Emmen - Foto 3
Crematorium De Meerdijk

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Emmen:
Crematorium De Meerdijk
Meerdijk 74
7825 TH Emmen


Een uitvaart regelen in Emmen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Emmen. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminemmen.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Emmen vooraf regelen? Intakeformulier